Tuottavaa aurinkosähköä

Sunera Systems -aurinkosähköjärjestelmä muuttaa helposti hyödyntämättömät katto-, seinä- tai maa-alueet aurinkosähkön tuotantoalueiksi. Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa tehokkaasti uusiutuvaa, päästötöntä ja paikan päällä tuotettua kotimaista sähköä.

Räätälöimme tarpeitasi tukevan aurinkovoimalan huomioiden sähkövoiman tarpeen ja rakennuksen sijainnin. Lisäksi huomioimme mahdolliset varjostukset, käyttövarmuuden sekä eri kuormitukset.

Katolle, seinään tai maahan sijoitettava aurinkovoimala on tehokas ja vaivaton tapa tuottaa sähköä. Rakennamme aurinkovoimalan hyödyntäen viimeisintä teknologiaa ja komponentteja sekä kotimaista innovaatiota, joka seuraa aurinkoa älykkäästi päivän aikana.

Seurantajärjestelmällä varustetun aurinkovoimalan jokainen aurinkopaneeli on oma tuotantoyksikkönsä. Jokaista paneelia ohjaa seurantajärjestelmä, virranoptimoija ja vaihtovirtasuuntaaja. Seurantajärjestelmä on älykäs yksikkö, joka tunnistaa auringon ja seuraa sitä päivän aikana. Seurantajärjestelmällä saavutetaan 40-60 % lisätuotto kiinteään paneeliasennukseen nähden. Aurinkovoimalan tuotantoa ohjaa automaatio, joka mahdollistaa voimalan toiminnanseurannan ja hallinnan etänä.

Palvelut

AURINKOSÄHKÖÄ AVAIMET KÄTEEN -TOIMITUKSELLA on palvelumalli, jossa aurinkosähköjärjestelmän käyttöönotto on asiakkaalle helppoa. Me huolehdimme kaikesta suunnittelusta, tukitoimista ja käyttöönotosta. Mikä parasta, se alkaa heti tuottamaan puhdasta energiaa. Aurinkosähköjärjestelmä on tehokas ja turvallinen tapa tuottaa sähköä.

AURINKOSÄHKÖÄ PALVELUNA on palvelumalli, jossa saat kaikki aurinkosähkön edut käyttöön ilman investointikustannuksia. Tämä on nopea ja riskitön tapa päästä kiinni aurinkosähköön ja päästä hyödyntämään uusiutuvan energian etuja. Lisäksi suojaat osan sähkönhankinnastasi sopimuskauden aikana, mikä tuo organisaatiollesi ennustettavuutta sähkönhankintakustannuksiin.

Ota yhteyttä, niin teemme ilmaisen mitoituksen ja tarjouksen aurinkovoimalasta!