LED-valaistusratkaisut

Käyttämämme LED-valaisimet on huolellisesti valittu ja niiden valmistuksessa käytetään vain maailman parhaita komponentteja. Korkealaatuisten komponenttien ansiosta voidaan taata erittäin korkea laatu ja suorituskyky. Käyttämiämme valmistajia ovat muun muassa Phillips, Cree, Samsung, Osram ja Meanwell.

LED-valaisintuotteemme on valmistettu EU:n vaatimuksien mukaisesti ja ne täyttävät kaikki CE- ja ISO-turvallisuusstandardit sekä -määräykset. LED-valaisimillamme on jopa seitsemän vuoden takuu ja 70 000 tunnin elinkaari. Lisäksi valaisimillamme on markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Käytämme myös älykkäitä valonohjausjärjestelmiä, jotka lisäävät valaistuksen yleistä tehokkuutta ja käyttöikää.

Toteutetut projektimme ovat osoittaneet, että LED-valaisinratkaisuilla asiakkaat säästävät noin 60% sähköä kuukausittain ja nauttivat korkealaatuisesta LED-valaistuksen suorituskyvystä.

Palvelut

Parhaat LED-valaistusratkaisut perustuvat aitoon asiakas- ja kohdetietämykseen. Osaavat asiantuntijamme kartoittavat energiansäästömahdollisuudet ja suunnittelevat ja toteuttavat ratkaisut. Lisäksi ammattilaisemme varmistavat, että kaikki toimii kuten pitääkin.

Tarjoamme LED-valaistusratkaisuja joustavilla rahoitusratkaisuilla.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kuinka pääsette hyödyntämään LED-valaisinratkaisuja kiinteistössä.