Älykäs aurinkoa seuraava aurinkovoimala K-Supermarketin katolla

74,88 kWp aurinkoseurantajärjestelmällä varustettu voimala otettiin käyttöön vuonna 2018 Pohjois-Haagan K-Supermarketin katolla.

Älykäs aurinkoa seuraava aurinkovoimala Hervannassa

25,25 kWp aurinkovoimala otettiin käyttöön Tampereella vuonna 2019. Voimalaitos koostuu 80 aurinkopaneelista, jotka on varustettu aurinkoseurantajärjestelmällä.

Tamperelaisen teollisuushallin valaistuksen uusiminen LED-valaisimiin

Yli 5000 neliömetrin teollisuushallin valaistus uusittiin Tampereella vuonna 2019. Asiakkaan vanhat natriumkaasu- ja loisteputkivalaisimet korvattiin uusilla LED-valaisimilla. Valojen korvaaminen korkealaatuisilla LED-valaisimilla johti jopa 60% säästöön sähkökustannuksissa ja kasvatti huomattavasti valon määrää. Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen uuteen valaistukseen ja sen tuomiin etuihin.

Vanhojen valaisimien uusiminen LED-valaisimiin lisäsi valoa ja vähensi sähkökustannuksia

Vanhojen natriumkaasu-, halogeeni- ja loisteputkivalaisimien korvaaminen uusilla korkealaatuisilla LED-valaisimilla johti jopa 60% säästöön sähkölaskukustannuksista ja kasvatti valonmäärää huomattavasti.

Piha-alueen valaisinsaneeraus

Vaihdoimme piha-alueen vanhat halogeeni- ja natriumkaasuvalaisimet erittäin kirkkaisiin LED-valonheittimiin. Asennus paransi piha-alueen turvallisuutta ja käyttöastetta. Uusi valaistus myös pienentää sähkökustannuksia jopa kolmanneksella.

Tuotantotilan valaistuksen uusiminen paransi huomattavasti työskentelyolosuhteita.

Vanhat natriumkaasuvalaisimet korvattiin uuden tekniikan LED-valaisimilla kokoonpanohallissa. LED-valaisimiin asennettiin lisävarjostimet, jotka suuntaavat valon vaikuttavammin nimenomaan työskentelytilaan, eikä valoa mene tarkoituksettomasti muualle tilaan. Valaistuksen päivittäminen uuteen johti jopa 60 %:n säästöön sähkökustannuksissa. Se lisäsi myös valon määrää työskentelytilassa huomattavasti sekä kasvatti puhtaan vaalean valon laatua keltasävyisen sijaan. 

Piha-alueen valaistuksen uusiminen

Asiakas päivitti tuotantolaitoksen piha-alueen vanhat halogeenivalaisimet erittäin kirkkaisiin LED-valonheittimiin. Uudet LED-valaisimet paransi piha-alueen turvallisuutta ja käyttöastetta.

Hitsaamotilan valaistuksen uusiminen paransi huomattavasti työskentelyolosuhteita.

Vanhojen loisteputkivalaisimien korvaaminen uusilla korkealaatuisilla LED-valaisimilla laski sähkölaskukustannuksia ja paransi työskentelyolosuhteita huomattavasti. Hitsaamon työntekijät ovat tyytyväisiä uuteen valaistukseen.